Збереження та популяризація національних культурних цінностей в місті Дубно Брав участь

Доданий
30.10.2017
Номер
3
Культура

Даний проект спрямований на відродження української культури та духовності шляхом проведення творчих, патріотичних, мистецьких, обрядових заходів в місті Дубно. Проблемою є недостатня кількість заходів у місті, які ознайомлюють громаду з українським культурним надбанням.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Палій
Бюджет
156 225 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Мета проекту - патріотичне виховання, духовне збагачення, організація дозвілля та відпочинку населення; відновлення українських традицій та обрядів, популяризація української музичної спадщини шляхом проведення творчих вечорів, патріотичних конкурсів, фестивалів та майстер-класів.
Відсутність чітких державних кроків з відродження української культури призвели до помітного занепаду суспільної моралі, втрати моральних цінностей, зміни світогляду від первинних основ духовного розвитку до безвідповідального споживання матеріальних благ, посилення соціальної байдужості, апатії та агресії. Одним з кроків до вирішення проблеми є проведення культурних заходів та відродження української автентичної культури, обрядовості та традицій.

Відповідальні підрозділи

Відділ культури і туризму

ПІБ Відповідальної особи

Єфімчук Т.В.