Яскраві світлофори запорука безпеки транспортного та пішохідного руху Неможливо реалізувати

Доданий
31.10.2017
Номер
11
Дорожнє господарство

Підвищення якості та дорожньо-транспортної безпеки руху водіїв та пішоходів у м.Дубно, ефективному використанні бюджетних коштів.
Об’єктом даного проекту виступає світлофорне господарство (світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Д.Галицького та вул. Кирила та Мефодія, який складається з 8 світлофорів транспортних та 6 світлофорів для пішоходів)

Автор проєкту
Віта
Віта Москалюк
Бюджет
150 991 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Мета проекту полягає у підвищенні якості та дорожньо-транспортної безпеки руху водіїв та пішоходів центральної частини міста шляхом заміни лампових світлофорів енергозберігаючими світлодіодними. Довгі роки для штучного освітлення використовувалися (і використовуються) тільки лампи розжарювання, які є неефективні, адже їх коефіцієнт корисної дії становить 6-8%, а термін служби дуже малий - не більше 1000 годин.
Необхідність дотримання безпеки руху транспорту та пішоходів у центральній частині міста та постійне зростання ціни електроенергії обумовлюють доцільність використання альтернативних енергозберігаючих джерел штучного освітлення для світлофорів -світлодіодних транспортних та пішохідних світлофорів.

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства

ПІБ Відповідальної особи

Онисько І.В.